Breaking News
Loading...
3 Eylül 2014 Çarşamba

Yedikule Hayat Yokuşu Ahmet Nesim ŞAHİN

Ramazan ayı boyunca TRT Televizyonyonu 1. Kanalında günlük olarak yayınlanan Hayat Yokuşu adlı dizi projemize yeni sezonda haftalık periyod ile devam edeceğimizi belirtmekten mutluluk duymaktayım.

Hayat Yokuşu'nun ilk yirmi bölümünde birlikte çalışmaktan son derece büyük mutluluk duyduğumuz ve yüksek verim alarak çalıştığımız bazı oyuncu arkadaşlarımız ile yeni sezonda birlikte çalışmayacak olmaktan duyduğum üzüntüyü özellikle belirtmek isterim.

Bu oyuncu arkdaşlarımızın dizimizden ayrılma nedeni gerek hikayemizin evrildiği yön, dizimizin günlük bir diziden haftalık bir dizi olmasının getirdiği bir takım teknik, tematik nedenler ve yaptığımız işin doğası gereği bazan kaçınılmaz olan bir durumdur

Çalıştığımız süre içerisinde gösteridkleri üstün performans, iyi niyetli gayretleri ve her şeyden önemlisi yetenkli, çalışkan ve erdemli tutumları ile ekip ruhuna kattıkları değerlerden ötürü kıymetli oyuncularımız Elvan Boran, Mesut ÇAKARLI, Alicia KAPUDAĞ, Neşe MENGÜLOĞLU, Reyhan İLHAN ve Erva BAHÇECİ' ye sonsuz teşekkür eder işlerinde ve hayatlarında en büyük başarıların kendilerine ait olmasını tüm kalbimle temenni ederim.

Kendileri ile yeni projelerde yeniden çalışabilmek dileğiyle.

Ahmet Nesim ŞAHİN

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer