Breaking News
Loading...
28 Haziran 2014 Cumartesi

Hayat Yokuşu ne zaman başlıyor?

TRT 1’in yeni günlük dizisi Hayat Yokuşu bu hafta izleyicisiyle buluşuyor. 

Hafta içi her gün 17:30’da TRT 1 ekranlarında olacak dizinin başrolünü Cem Davran, Asuman Dabak ve Elvan Boran paylaşıyor.

Ramazan Ayı boyunca hafta içi her gün TRT 1’de yayınlanacak Hayat Yokuşu;  giderek birbirlerine yabancılaşanların aksine sevgiyi ve dostluğu paylaşan güzel insanların bulunduğu bir mahalleyi anlatıyor. Berberi, manavı, emlakçısı, tuhafiyecisi, kahvehanesi, marketçisi ve imamı ile tam bir mahalle dizisi olarak izleyici ile buluşan Hayat Yokuşu’nda karakterler aile fertleri gibi her biri farklı dramlar yaşasa da sıcak bir dostluk sergiliyorlar.

Yavuzer Ailesi’nin Hikayesi Başlıyor

Cemal Yavuzer (Cem Davran) ve Gülizar Yavuzer (Elvan Bora) yetiştirme yurdunda tanışıp evlenmiş, iki çocuklu bir ailedir. Cemal’in bozulan işleri ve gittikçe kötüye giden maddi durumları nedeniyle Yavuzer ailesi, kirada oturdukları evden atılmış ve Yetiştirme yurdu müdürü Hayri Baba’nın (Atilla Pekdemir)   desteği ile bambaşka bir mahalleye taşınmışlardır. Ancak bu onlara, heyecanlarla dolu yeni bir hayatın kapısını açar.

Yeni Entrikalar Kapıda

Hayat Yokuşu’nun bu haftaki bölümlerinde; mahallenin marketçisi Ceylan Hanım (Asuman Dabak) Yavuzer ailesinin mahalleye taşınmasını hoş karşılamaz, ailenin yeni evi üzerinde bir takım planları vardır. Ceylan hanım ve kardeşi emlakçı Turgut Yavuzer ailesini bezdirip mahalleden göndermek için entrikalar kurarlar.

Mahallenin dedikoducusu Feryal’in (Esin Gündoğdu) dedikoduları, Kabadayı Külhan’ın (Nebil Sayın) karısının tuhafiye dükkanına giren  erkek müşterilere tepkisi, manav Bostan Nuri (Emin Önal) ve tamirci Naci’nin (Kemal Erdurak) Ceylan yüzünden kavgaları, imam  Kadir Hoca’nın (Mesut Çakarlı)  kendini bir yabancı olarak gören kızını uzaktan seyretmeleri, yaşanılan dramlar ve bir yandan da yaşanan ramazan günleri yaşanan hayatın fotoğrafını verir.   Ama Yavuzer ailesinin yaşadığı sıkıntılar bitmeyecek; yeni dertler, sıkıntılar kapıyı çalmaya hazır bekleyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer